Sharing is caring!

Nytt smycke som jag har gjort i Fusion 360.

Här är renderingar i lite olika material.

Ett smycke som alltid funkar tycker jag, en väldigt klassisk logga.

Vill ni köpa det finns det här:

https://www.shapeways.com/product/APY45W6EH/superman-pendant?optionId=110323216

Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.