Sharing is caring!

Jag gillar Udemy där finns många bra cad-kurser. Läser flera kurser parallellt.

Just nu försöker jag göra klart “Introduction to CAD and CAE using Fusion 360”, Den är väldigt bred och går inte in på djupet i allt när det gäller simuleringar.

Men den går igenom ganska många trix när det gäller CAD.

Rekommenderar varmt denna kurs. Mycket bra övningar.

Categories: BlogCAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.