Sharing is caring!

Gjort lite smycken i fusion 360. Här har jag gjort bokstäverna “R” , “k” , “A” och “J”.

Bokstäverna är ganska lätta att göra i Fusion 360. Jag använder text funktionen och sedan extruderar bokstaven.

Sedan lägger jag till en cirkel som jag sveper längs en annan cirkel i en annan riktning.

Smyckena går att köpa i min Shapewaysbutik.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.