Sharing is caring!

 

Uppgift: Skapa två tärningar i Fusion 360.

Tid:120min

Beskrivning: Du har säkert en tärning hemma du kan titta på. Gör en tärning och kopiera den och försök att skapa en slutlig rendering som denna bild.

Tips! Kan vara bra att använda pattern.

Utförande: Ställ en klocka och börja cadda, skicka sedan din lösning med mail till jakob@jakobia.se. Sedan hör jag av mig när det är klart.

Categories: Tentor

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.