Sharing is caring!

Vi fortsätter våran tutorials. Vi gjorde klart vevstaken i föregående avsnitt. Nu ska vi börja på våran kolv. Nedan har du en film exakt hur du gör med svensk röst.

 

Ni som vill testa att göra kolven utan min hjälp kan gör den ifrån följande ritning (kan saknas mått) nedan:

Ritning på kolv

Hoppas att ni lyckas göra kolven med hjälp av ritning eller med hjälp av min video.

 

/Jakob

 

 


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.