Sharing is caring!

Vi fortsätter med vår lilla svenska kurs i Fusion 360. Vi lär oss hur man gör en motor ifrån scratch. Originalet är skrivet för Solidworks men det går lika bra att göra detta i Fusion 360.

Jag är lite slö idag så jag har inte tagit fram ritningar. Kan titta i föregående blogginlägg för detta.

Dagens uppgift är att göra kanalen för oljan som ska ledas i vevstaken.

Kursen går via Youtube helt gratis:

 

Har ni några problem så är det bara att kommentera och jag hjälper gärna till.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.