Sharing is caring!

Kommer att hålla en kurs i grunderna i CAD med hjälp av gratisverktyget FreeCAD. Den består av videolektioner. Det kommer att vara en praktiskt kurs med mycket övningar. Vi använder Udemy och registrering sker via denna länk; https://www.udemy.com/freecad-nyborjare/learn/v4/overview

Kursen kostar 19,99$. Kursen består av övningar, bilder och videos, det är en distanskurs.

Kursen är en självständig distanskurs och du lär dig grunderna. Det är första kursen i en serie. Efter kursen kan du modellera enklare figurer i FreeCAD.

Categories: CAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.