Sharing is caring!

Nu kan man äntligen prova nya versioner av FreeCAD tidigare trots att man använder Windows. Det finns en portabel version av 0.15 så man kan prova lite nya funktioner. Testade att rendera lite dock tog det en väldig tid och fick det inte att fungera. Men att det nu finns möjlighet att rendera och välja material är ett stort steg för att få en bredare massa. Synd att “montage” inte fungerar alls trodde att det skulle vara en testfunktion men icke. Såg en annan intressant funktion i forumet i veckan att man snart kan få en “sheetmetal” – funktion. Vilket alltid är trevligt. FreeCAD är ett mycket trevligt program som är gratis, har du inte provat borde du testa.

Categories: CAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.