Sharing is caring!

Jobbar med att göra ett eget schack i keramik. Börjar med hästen, svårt att veta om det är bra. Kantigt?

Schack är en rolig sport som jag önskar jag vore bättre i. Får se när det blir klart, behöver nog några månader till.

Håller som sajt på med min mountainboard, vaskare och nu är jag med i en design tävling i Grabcad.

En häst

Spara

Categories: BlogCAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 41 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.