Företaget startade 2007

Historia

Allt började som en hobby med att göra hemsidor och att försöka ranka dessa. På den tiden visste inte jag att det var SEO jag jobbade med. Genom att ranka hemsidorna på bra sökord, konverterade hemsidorna och pengar började trilla in. Pengarna kom in via olika affiliate program i olika nischer. I med att pengar genererades var jag tvungen att skapa ett företag.

Till en början hade jag det vid sidan av mitt lagerjobb. Men sedan valde jag att satsa 100%.

Har sedan 2012 satsat på CAD. Vilket jag tycker är mycket givande. Erbjuder CAD tjänster och utbildning inom CAD. Är i grunden maskiningenjör så jag har valt att nischa mig inom främst detta.

Har erfarenhet och utbildning av SolidWorks, Pro-E, I-deas, Fusion 360, SketchUp och FreeCAD. Utbildning i CAD har jag tagit på högskola och via nätet med bra betyg.

Har satsat 2 år av mitt liv inom programmering och jag har lärt mig att göra enklare appar i Android. Så jag har grundläggande kunskaper inom Java, Python och c#. Python använder jag fortfarande i FreeCAD både som tjänst och vid utbildning.

2018 la jag ner mitt företag men fortsätter att utbilda mig inom CAD, CAE och produktutveckling.

IDAG

2021 Företaget är fortfarande nerlagt och jag har kvar hemsidan som en privat blogg. Där jag skriver om mina intressen. Har även hemsidan som ett cv när jag söker jobb. Sidan har bytt domännamn och namn till www.jakob.education. En privat hemsida som satsar på gratis utbildning.